Buenos dias!

Een tweede woning in Spanje? Voor velen een droom! Spanje is inderdaad één van de favoriete bestemmingen in Europa.

En toch slagen de meesten er niet in de knoop door te hakken. Een andere taal, een verschillende wetgeving, een ongekende vastgoedmarkt... en zo zijn er veel redenen die de aankoop kunnen vertragen.

Secundo is juist ontstaan om hierop een antwoord te bieden, de brug met Spanje te maken en een 100% veilige transactie te garanderen met een gratis begeleiding van A tot Z tijdens het hele aankoopproces.

Onze kantoren aan de Costa Blanca en de Costa del Sol staan klaar om u ter plaatse te ontvangen tijdens uw ontdekkingsverblijf. Zij zullen u helpen om het vastgoed te vinden dat perfect bij u  past terwijl onze  advocaten garant staan voor een overname onder de beste omstandigheden.

We gaan er prat op dat wij honderden klanten begeleiden en zodoende helpen hun droom waar te maken. Ons multidisciplinair en ervaren team zet al haar dynamiek tot uw dienst en verzorgt het geheel tot in de kleinste details.

Wij hopen u binnenkort ter plaatse te mogen ontmoeten om u te laten kennismaken en genieten van een land vol aangename verrassingen.

Historiek

In 2009 wordt SECUNDO Real Estate door Jean-Charles Bodart (IPI 506.056) en Olivier Vercruysse (IPI 502.051) opgericht. Beide heren combineren hun uiteenlopende ervaringen en starten het bedrijf dat uitsluitend gespecialiseerd is in de verkoop van onroerend goed in het buitenland, met een volledige en gratis begeleidingsdienst van A tot Z.

Het succes is er onmiddellijk en de woningen worden verkocht als zoete broodjes.

Meer dan 500 klanten hebben dus gratis van hun ervaring en know-how kunnen genieten.

Ons kantoor
In Gent

Rijvisschestraat 122-126
9052 Gent (Zwijnaarde)
België

Tel : 0032 9 277 02 35

Fax: 0032 9 277 02 36

Ons team

Olivier Vercruysse

Handelsingenieur met Internationale handel als specialisatie. Olivier heeft verschillende bedrijven in verschillende sectoren beheerd, terwijl hij tegelijkertijd ook vakgebieden zoals Finance en Accounting aan de Katholieke Universiteit van Leuven doceerde. Vastgoed is zijn passie, zijn expertisegebieden zijn: commerciële onderhandelingen, evaluatie en verkoop van bedrijven, financieel beheer en management.

Emmanuelle Rossomme

Afgestudeerd in toerisme, heeft Emmanuelle meer dan 10 jaar in de verhuursector van tweede verblijven gewerkt. Als spilfiguur van de organisatie, coördineert zij de teams en beheert zij de marketing van het bedrijf.

Anabel Casimiro

Als vertaalster Frans/Spaans heeft Anabel meer dan 20 jaar ervaring, voornamelijk in de automobielsector, in functies als marketing, communicatie en business management. Zij is verantwoordelijk voor ons kantoor in Gent en verzorgt de commerciële relaties met onze Nederlandstalige klanten.

Katia d'Addario

Katia bezit een graduaat in toerisme en kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring als commerciële assistente. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren en het plannen van de ontdekkingsreizen.

Jennifer Bouzat

Met haar graduaat in toerisme en zeer ruime commerciële ervaring legt Jennifer heel wat gewicht in de schaal. Haar deskundigheid komt vooral tot uiting in de volgende sectoren: luchtvaart, hotelwezen en verzekeringen. Zij is onze commerciële verantwoordelijke voor ons kantoor in Costa Blanca.

Hanane Collin

Met immobiliën als passie, heeft Hanane veel ervaring in de verkoop in Spanje, namelijk wat betreft nieuwbouwprojecten. Zij legt zich vooral toe op de ontdekkingsverblijven in de Costa Blanca.

Isabelle Gasquis

Naast haar diploma in toerisme is Isabelle ook sterk in talen. Zij spreekt Frans, Spaans en Engels. Zij heeft een grote ervaring in planning- en personeelsbeheer en is verantwoordelijk voor de coördinatie van de naverkoopdienst.

Jean-Charles Bodart

Afgestudeerd in de bouw, heeft Jean-Charles meer dan 10 jaar gewerkt bij gerenommeerde makelaars en deed mee aan vastgoedontwikkeling. Met veel passie voor bouwkunde: zijn expertisegebieden zijn taxatie van onroerend goed, bouwtechnieken, de stedenbouwkundige aspecten, waaronder grondexploitatie en eigendomsrecht.

Bernard Bodart

Bernard heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, namelijk in de automobielsector. Deze fervente reiziger behandelt de commerciële relaties, bepaalt de zoekcriteria tot aan de uiteindelijke verkoop in Spanje tijdens de ontdekkingsverblijven.

Stéphanie Servais

Reizen is haar passie. Stephanie heeft meer dan 15 jaar ervaring als commerciële assistente. Zij is namelijk verantwoordelijk voor de klantenopvolging en het planningsbeheer.

Angélique Dosjoub

Angélique is drietalig (Frans – Spaans – Engels) en kan als geen ander de klanten onthalen. Zij is verantwoordelijk voor de ontdekkingsverblijven in de Costa Blanca.

Charlotte Thirifays

Met een marketing-diploma als achtergrond, spreekt Charlotte, naast Frans, ook nog Engels, Spaans en Nederlands. Reizen is haar passie en zij staat in voor de naverkoopdienst en de overhandiging van de sleutels.

Laetitia Arneiro

Laetitia heeft veel ervaring in internationaal toerisme en in immobiliën. Zij organiseert de ontdekkingsverblijven, de planning ervan en de aanvragen rond commerciële informatie. Ons team telt natuurlijk ook advocaten en notarissen, sinds jaren gevestigd in deze regio's. Onze organisatie is erkend door het BIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

Naddia Dedou

Naddia heeft een passie voor immobiliën. Ze heeft namelijk in Frankrijk veel ervaring opgedaan, zowel in de verkoop als in de verhuur van residenties. Zij beheert de naverkoopdienst, namelijk de administratieve verblijven.

Ons team telt natuurlijk ook advocaten en notarissen, sinds jaren gevestigd in deze regio's.
Onze organisatie is erkend door het BIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

(IPI 506.056 & IPI 502.051)

Nieuw in ons aanbod

Huis

Costa Blanca

Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement

Costa Calida

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement

Costa Calida

Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa

Costa Calida

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa

Costa Calida

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Appartement

Costa Blanca

Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement

Costa Blanca

Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement

Costa Calida

Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2