Buenos dias!

Een tweede woning in Spanje? Voor velen een droom! Spanje is inderdaad één van de favoriete bestemmingen in Europa.

En toch slagen de meesten er niet in de knoop door te hakken. Een andere taal, een verschillende wetgeving, een ongekende vastgoedmarkt... en zo zijn er veel redenen die de aankoop kunnen vertragen.

Secundo is juist ontstaan om hierop een antwoord te bieden, de brug met Spanje te maken en een 100% veilige transactie te garanderen met een gratis begeleiding van A tot Z tijdens het hele aankoopproces.

Onze kantoren aan de Costa Blanca en de Costa del Sol staan klaar om u ter plaatse te ontvangen tijdens uw ontdekkingsverblijf. Zij zullen u helpen om het vastgoed te vinden dat perfect bij u  past terwijl onze  advocaten garant staan voor een overname onder de beste omstandigheden.

We gaan er prat op dat wij honderden klanten begeleiden en zodoende helpen hun droom waar te maken. Ons multidisciplinair en ervaren team zet al haar dynamiek tot uw dienst en verzorgt het geheel tot in de kleinste details.

Wij hopen u binnenkort ter plaatse te mogen ontmoeten om u te laten kennismaken en genieten van een land vol aangename verrassingen.

Historiek

In 2009 wordt SECUNDO Real Estate door Jean-Charles Bodart (IPI 506.056) en Olivier Vercruysse (IPI 502.051) opgericht. Beide heren combineren hun uiteenlopende ervaringen en starten het bedrijf dat uitsluitend gespecialiseerd is in de verkoop van onroerend goed in het buitenland, met een volledige en gratis begeleidingsdienst van A tot Z.

Het succes is er onmiddellijk en de woningen worden verkocht als zoete broodjes.

Meer dan 500 klanten hebben dus gratis van hun ervaring en know-how kunnen genieten.

Ons kantoor
In Gent

Rijvisschestraat 122-126
9052 Gent (Zwijnaarde)
België

Tel : 0032 9 277 02 35

Fax: 0032 9 277 02 36

Ons team

Jean-Charles Bodart

General Administrator – Founder

Nadat hij was afgestudeerd in de bouw, heeft Jean-Charles meer dan 15 jaar gewerkt bij gerenommeerde makelaars en deed mee aan vastgoedontwikkeling. Met veel passie voor bouwkunde! Zijn expertisegebieden zijn: taxatie van onroerend goed, onderhandelen, bouwtechnieken en stedenbouwkundige aspecten, waaronder grondexploitatie en eigendomsrecht. Hij kent Spanje door en door en het oog van deze vastgoedexpert spoort snel veelbelovende projecten op voor onze klanten.

Emmanuelle Rossomme

Commercial Director

Manu is afgestudeerd in toerisme en heeft meer dan 10 jaar in de verhuursector van tweede verblijven gewerkt. De laatste 10 jaar dan weer in de marketing & verkoop van vastgoed in Spanje. Zij heeft, vanaf het prille begin, mee gebouwd aan de commerciële ontwikkeling van Secundo in België en Spanje. Als spilfiguur van de organisatie beheert zij het volledige productportfolio, de commerciële relaties met onze vele promotoren in Spanje, de klantencommunicatie, het management van onze Belgische en Spaanse verkoopteams, de evenementen en onze website.

Anabel Casimiro

Project Manager Vlaanderen

Anabel bezit een Master als vertaalster Frans/Spaans en spreekt perfect 4 talen. Anabel is Nederlandstalig en heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en business management, voornamelijk in leidinggevende functies in een grote automobielgroep. Zij start alle projecten op voor onze Nederlandstalige klanten en verzekert de coördinatie met het Spaanse team om uw ontdekkingsverblijf optimaal te organiseren. Zij is de hoeksteen van uw projectbeheer. Tijdens het volledige verloop van uw project, blijft zij het opvolgen. Beschikbaar en toegewijd, Anabel geeft u de nodige uitleg voor de aankoop van uw onroerend goed in Spanje.

Sophie Polfliet

Paradise guide Spanje

Sophie bezit een Master als vertaalster Engels/Spaans en spreekt perfect 4 talen. Ze heeft gewerkt in klantenrelaties voor grote internationale groepen in leidinggevende functies met veel verantwoordelijkheid. Ze koos voor Secundo wegens haar passie voor Spanje, maar vooral om via een professionele en persoonlijke benadering de Spaanse droom van onze vele klanten toegankelijker te maken. U zult zeker genieten van de vastgoedselectie die ze u zal laten ontdekken tijdens uw verblijf in Spanje!

Renaud Constant

Project Manager Wallonië / Brussel

Spanje is voor Renaud een echte passie! Hij is trouwens ook eigenaar van een tweede woning aan de Costa Blanca. Renaud en zijn legendarische dynamiek, de man is een vat vol kennis. Zowel de hele kustlijn als de vastgoedmarkt in Spanje kennen geen geheimen voor hem. Renaud heeft altijd in klantenrelaties gewerkt en zijn professionaliteit wordt erkend door alle klanten die hem hun project hebben toevertrouwd. Renaud is bovendien ook onze "Community” goeroe, hij beheert onze Facebook-pagina en is tegelijkertijd een uitdager voor onze gemeenschap.

Katia d'Addario

Logistic Maestro

Katia is afgestudeerd in toerisme en kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring als commerciële assistente. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren en het plannen van de ontdekkingsreizen in Spanje: vluchten en hotels boeken en de planning opmaken voor onze adviseurs in Spanje. Haar scherpe gevoel voor organisatie en klantentevredenheid stelt onze toekomstige kopers in staat om op ontdekkingstocht te gaan met een open geest en een gerust gevoel. Ze blijft steeds in contact met onze partnerhotels en onze adviseurs ter plaatse en coördineert zo uw komst opperbest voor een perfecte ontvangst in Spanje.

Hanane Collin

Paradise guide Spanje

Hanane, een experte in onroerend goed, heeft uitgebreide ervaring met de verkoop van huizen, villa's en appartementen in Spanje, vooral in nieuwbouwprojecten. Zij begeleidt onze klanten al jaren naar regio’s en woningen die perfect bij hun criteria passen. Ze is vriendelijk, veeleisend en professioneel, verwaarloost geen enkel detail om dat welbepaald hoekje paradijs voor u te vinden en u 100% tevreden te stellen! Spanje is haar passie, u komt nogal wat te weten over de bezochte regio's!

Isabelle Gasquis

Director of Customer Experience

Isa is afgestudeerd in toerisme en spreekt Frans, Spaans en Engels. Ze heeft uitgebreide ervaring in personeelsbeheer, planning, procesoptimalisatie en is "de kwaliteitsmaster" bij Secundo. Zij is verantwoordelijk voor de klantenrelaties na de verkoop en coördineert alle acties in Spanje in alle belangrijke stadia na uw aankoop. Isabelle en haar teams doen er alles aan om u 100% van uw eigendommen in Spanje te laten genieten vanaf het ogenblik dat u uw sleutels ontvangt!

Maika Van Lancker

Commercial & Logistic Maestro

Maika heeft na haar secretariaat talen haar diploma in boekhouding behaald. Met meer dan 10 jaar ervaring in klantenrelaties, ook bij een advocatenkantoor in Spanje, is zij het eerste aanspreekpunt met onze Nederlandstalige klanten bij Secundo. Zij organiseert de afsprakenplanning, zowel in België als in Spanje, beantwoordt al uw eerste vragen en zorgt bovendien voor de juiste opvolging van aanvullende informatie naar de klant toe. Maika is een echte toverfee: ze zal uw ontdekkingsverblijf tot in de puntjes verzorgen, van de vluchten tot het boeken van de hotels en de planning van onze adviseurs in Spanje. U kan altijd bij haar terecht voor welke praktische vraag dan ook rond uw verblijf.

Bernard Bodart

Project Manager Wallonië

Bernard heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, Deze fervente reiziger met passie voor klantenrelaties staat u hier in België voor 100% bij om uw project te begrijpen en de belangrijkste criteria te bepalen waarmee onze collega's in Spanje u dan naar uw droomwoning kunnen begeleiden. Hij staat voortdurend in contact met de teams ter plaatse om de perfecte communicatie tussen de twee landen mogelijk te maken. Als vastgoedeigenaar in Spanje, kent hij de sectoren en de panden die het best bij u zouden passen, rekening houdend met uw criteria en uw budget.

Stéphanie Servais

Commercial Maestro

Reizen en Spanje zijn haar passies. Stephanie heeft meer dan 15 jaar ervaring in klantenrelaties. Met de “glimlach” is zij het eerste contact dat onze Franstalige klanten bij Secundo ervaren. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren van de afsprakenplanning zowel in België als in Spanje. Stephanie beantwoordt al je eerste vragen. Zij zorgt voor de follow-up van de klant en beantwoordt de berichten op onze sociale netwerken. Zij zorgt ook voor de juiste opvolging van aanvullende informatie die aan onze klanten moet worden verstrekt.

Steve Lombard

Customer Enchantment Manager

Steve is afgestudeerd in toerisme en spreekt Frans, Engels, Spaans. Hij staat garant voor de goede werking van de activiteiten in Spanje. Administratieve opvolging, leveranciersrelaties, coördinatie van de taken van de verschillende teams. Hij vereenvoudigt ook de te beheren taken voor de klanten. Steve is verantwoordelijk voor de goede werking van het sleutelbeheer en de verhuur van uw woning in Spanje. Samen met onze lokale partner garandeert hij de maximale tevredenheid van onze vastgoedbeleggers.

Angélique Dosjoub

Paradise guide Spanje

Accountant en drietalig Frans / Spaans / Engels, Angélique heeft een geweldige ervaring in het verwelkomen van klanten in Spanje. Angélique heeft reeds bij verschillende afdelingen van het bedrijf gewerkt, zoals bijvoorbeeld bij de verhuurdienst en de naverkoopdienst. Haar constante vastberadenheid om de klant tevreden te stellen, brachten haar de laatste jaren ertoe om het verkoopteam te versterken en om van de ontdekkingsverblijven een echte positieve ervaring voor de klanten te maken. Haar inzet zal u zeker en vast charmeren!

Florence Saintmard

Toverfee

Met haar diploma in marketing heeft Florence een scherp beeld van de behoeften en wensen van onze klanten. Zij helpt de klanten, na de aankoop van hun woning in Spanje, met de inrichting ervan. Zij zal u steeds bijstaan tijdens uw verblijf en u begeleiden bij alle administratieve formaliteiten. Zij is dus de tussenpersoon om te bemiddelen tussen u, de leveranciers en de advocaten. Florence zal u met veel plezier vergezellen en de logistieke aspecten van uw dossier opvolgen, zodat u zich na uw aankoop volledig gerustgesteld voelt. U slaapt op uw beide oortjes dankzij Florence!

Naddia Dedou

Toverfee

Gedreven door haar passie voor onroerend goed en klantenrelaties, werkte Naddia jarenlang in de verkoop en verhuur van woningen. Zij verzorgt de administratieve verblijven in Spanje en begeleidt u bij alle stappen die volgen op de aankoop: notaris, advocaat, inrichting, logistiek, ... haar dynamiek en goede raad zullen het u gemakkelijker maken wat betreft de nodige formaliteiten na de aankoop van uw woning in Spanje. Naddia heeft maar een nadeel, ze is altijd goedgezind, anders kan ze niet werken!

Ons team telt natuurlijk ook advocaten en notarissen, sinds jaren gevestigd in deze regio's.
Onze organisatie is erkend door het BIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

(IPI 506.056 & IPI 502.051)

Nieuw in ons aanbod
Huis
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)1
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2