Tevredenheidsenquête Secundo

93% van onze klanten bevelen ons aan, lees hun getuigenissen!

Familie Nicolin

We kenden Secundo al goed, want we zijn vrienden met de directeur en zoals we verwachtten is alles perfect verlopen. Emmanuelle zorgde goed voor ons en reageerde zeer goed op al onze vragen.

We vonden het makkelijk om met Secundo te werken omdat het een Belgisch bedrijf is, we konden op hen vertrouwen. De begeleiding was volledig, van begin tot eind (advocaat, notaris, verhuis, etc.). Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de bezoeken waren heel leuk.

Het appartement dat we gekocht hebben is in een gesloten complex, dus er is een gevoel van veiligheid, er is ook parkeergelegenheid voorzien, een tuinman en een poetsvrouw dus alles is altijd erg schoon als we aankomen, zoals in een hotel! Het is een gebied dat zeer populair is bij Belgen, zodat we regelmatig Frans kunnen spreken en daarenboven zitten we vlak aan zee!

Tot nu toe, is alles perfect en we houden ook goede contacten met Secundo, omdat ik besloten heb om hun Belgische partner de verkoop van mijn eigendom in België toe te vertrouwen.

Familie Bernier

Sinds een paar maanden zijn wij eigenaars van een appartement in Oasis Beach in Punta Prima. Wij  melden jullie met plezier onze tevredenheid van het werken met Secundo Immo. Of het nu over de zoektocht, de aankoop of opvolging van de woning  gaat... we danken het hele Secundo team , met extra vermelding van Mr.Vercruyse Mevr. Rossomme en Enca .
Goed resultaat voor het team ... Dank u voor wat jullie voor ons deden, altijd met een luisterend oor en vertrouwen.
 

Familie Demoulin

Of het nu voor, tijdens of na de aankoop was, we zijn erg blij met Secundo en we zouden hen aan iedereen aanraden !
Het leven in Spanje is goedkoop en bovendien is de zon is verzekerd ( zwemmen op Kerstmis ... ) .
Er zijn meerdere activiteiten mogelijk voor het hele gezin!
 

Familie Baudart

De relatie met Secundo was zeer goed. We zijn volledig ondersteund ter plaatse, door Jennifer en Angélique voor bezichtiging van woningen.
We hebben uiteindelijk gekozen voor een appartement gelegen in een prachtige omgeving, 150 meter van het strand . Dit is een zeer veilig gebouw , op 2 niveaus, zodat het niet te ‘grootst’ is , het is erg leuk.
We kenden de regio waar we gekocht hebben al een beetje. Het is niet al te verstedelijkt en dit is wat we wilden. Dit gebied is perfect voor ons.
Net als vele anderen , hebben we geïnvesteerd in een woning onder de zon om nu en in het bijzonder later , van onze oude dag te genieten.
We blijven nog in contact met Secundo, de laatste tijd voor vragen over ons pensioen en de bank , en we zijn nog steeds zeer tevreden. De communicatie met het agentschap Secundo is top.
 

Familie Pacini

Onlangs zijn we met pensioen gegaan, we waren op zoek naar een plek onder de zon en Spanje was voor ons de ideale plek.
Dus hebben we een beroep gedaan op Secundo die ons liet genieten van een onberispelijke begeleiding. Het personeel vroeg onze verwachtingen en op basis van deze, boden zij ons woningen aan die bij ons konden passen. Naar aanleiding van ons gesprek werd de reis naar Spanje georganiseerd met twee vertegenwoordigers van Secundo die ons vergezelden.
En na 2 dagen van bezoeken van woningen vonden we het appartement dat geschikt was voor ons. We werden grotendeels door Emmanuelle Rossomme vergezeld, zij gaf ons uitleg en antwoordde op onze vragen, perfect.
Ons appartement is gelegen in een open omgeving met weinig toeristen, in de buurt van een dorp en een grote Spaanse stad en tussen de bergen en de zee. Deze zijn voor ons de ideale omstandigheden.
Ik kende de regio totaal niet in het, maar er is zon en zeer vriendelijke mensen, dus het is een perfecte locatie.
 

Familie Leonard

We beschouwden het als een vastgoedbelegging in Spanje, vooral omdat de geadverteerde prijzen zeer aantrekkelijk leken om regelmatig te ontsnappen naar gegarandeerde zon het hele jaar door. Ook probeerden we een alternatief te zoeken voor de zeer lage opbrengsten van de banken de dag van vandaag.
We wisten precies wat we wilden qua budget en qua type appartement. Alles ging heel snel :  een eerste huisbezoek van Bernard en een ontdekkingsreis werd daarop volgend snel georganiseerd, die leidde tot een aankoopbeslissing.
Emmanuelle, bijgestaan ​​door Enca in Spanje, nam toen de administratieve procedures over, de bevestiging van de afspraken ter plaatse voor de keuzes van het interieur (airconditioning, meubels, verlichting), de antwoorden op de vragen die we hadden met betrekking tot de Spaanse douane.
Goed werk van een goed geolied Secundo team, niet altijd even gemakkelijk als we de verschillen tussen de Belgische en de Spaanse gewoontes begrijpen (on-time afspraken, bijvoorbeeld).
Het appartement viel in onze smaak voor de moderne architectuur, het comfort en de locatie.
We hebben zelfs genoten van een kleine extra reis... aangeboden door Secundo omdat wij hen hadden aanbevolen aan ​​potentiële koper die ondertussen ook aankocht hebben bij Secundo!
 

Familie Echement

De regio waarin we zijn gevestigd in Spanje is perfect. Ik duik en er was een nabijgelegen duikcentrum , ik kan er ook gaan fietsen en met de boot varen. Het is leuk . Het is een waar paradijs .
Het is hetzelfde voor het appartement dat we kochten in de regio, de gebouwen zijn prima .
Met Secundo Immo , ging alles erg vlot . Zowel in België als in Spanje , ondanks het feit dat het leven er meer "relax" is en dat het personeel een beetje meer tijd heeft, maakt ons dat niet uit , we zijn niet gestresseerd.
Een van de diensten waarvan we hebben genoten was het contact met de advocaat en alles was tiptop in orde.
Wij laten niet na om de mensen om ons heen die mogelijk geïnteresseerd zijn in een aankoop in Spanje op de hoogte te brengen van Secundo. Soms sturen we nog wat foto's zodat we in contact blijven met Secundo.
 

Familie Lambillon / Nicolay (Flawinne)

Het contact met het agentschap is zeer goed verlopen. Na een informatieavond in de kantoren van Secundo, zijn we naar het zuiden vertrokken met hun team. Een druk bezoek met zeer veel bezichtigingen.
Het hele Secundo team was altijd erg vriendelijk, correct en zorgzaam. Zij kennen goed hun werk en ze zijn professioneel. We houden goede contacten met Secundo. We ontmoeten elkaar regelmatig tijdens ons verblijf daar.
Toen we besloten hebben om te investeren in een tweede huis was het aan de ene kant voor het gastland, die ons sinds vele jaren kon verleiden, aan de andere kant voor de aantrekkelijke prijs van het onroerend goed en het leven in het zuiden en zijn aangename temperaturen het hele jaar door.
We kozen voor een appartement, wat ideaal is voor ons, gezien we hier niet permanent ter plekke zijn (tot nu toe), het onderhoud is beperkt en de gemeenschappelijke kosten zijn natuurlijk gedeeld.
De provincie Alicante is vol met te ontdekken plaatsen. De regio is sterk verstedelijkt (soms te), maar we hadden geen zin om hier geïsoleerd te zijn, alles is dichtbij (ziekenhuizen, winkels, zee, bergen, etc ...).
Hasta luego!
 

F. en S. Martin, Lustin

Na een jaar van bestuderen , vergelijken en voorbereiden van verschillende aanbiedingen , kozen we voor onze eerste favoriet Secundo.
We brachten met Bernard en het team een aangenaam verblijf door , waar we alleen geselecteerde appartementen bezochten die voldeden aan onze criteria.
Vanaf de eerste dag , vonden we onze woning , maar Bernard raadde ons aan om er een nachtje over na te denken.
Na ondertekening van het contract werd  de gehele machine in gang gezet met enorm gemak , met begeleiding van begin tot einde ( advocaat, foto's voor de NIE , notaris , ... ) om af te sluiten met een bezoek aan de meubelwinkel.
Nogmaals bedankt voor deze zeer professionele ondersteuning en de goede herinneringen!
 

K. en P. Busar

We kochten via Secundo een appartement in Orihuela Costa . We hadden in eerste instantie een afspraak met Bernard Bodart, dan zijn wij ter plaatse geweest met onze contactpersoon (Emmanuelle Rossomme). Alles is heel goed verlopen. Voor de aankoop van het gebouw was alles voorzien: advocaat, notaris, verzekeringen. Er is altijd ter plaatse een contactpersoon voor alle andere informatie. Ook voor de afwerking, niets aan toe te voegen, alles is first-class. De termijnen worden gerespecteerd, niets aan toe te voegen. Tevredenheid over de hele lijn!

C. Di Bono

Wij zijn zeer tevreden over Secundo immo. We raden ze aan…

F. Ruffy

Ik ben zeer tevreden over Secundo Immo. Het is een zeer goed bureau...

G . Van Herpe

Wij zijn zeer tevreden over Secundo Immo.
We hadden een heel goed contact met het team…

J. Havelange

Ik ben tevreden over de service van SECUNDO. Zeer goede follow-up…

A. Neycken

Dynamisch, vakkundig en betrouwbaar team…

J. Defourny

Dynamisch en betrouwbaar team…

S. Giambra

Fantastisch team en ik ben zeer tevreden over hun diensten…

D. Van Schoors

Dynamisch, serieus en zeer professioneel team...

F. Lallemand

Zeer serieuze firma…

R. Roex

Goede organisatie en betrouwbare personen. Bovendien is het contact zeer goed verlopen en SECUNDO IMMO geeft ons een ander beeld van Spanje. Ik raad ze graag aan…

B. Vanwaarbeeck

Zeer serieuze firma die ik aanraad. Permanent en geruststellend contact.

D. Mailliet

Het was perfect en alles was goed georganiseerd! Wij werden heel goed  opgevangen! Voor herhaling vatbaar !

S. Vandenberg

Perfecte dienst.  We hadden geen onaangename verrassingen. Heel goed contact, goede follow-up…

F. Hubert

Het was super. We hebben geen enkel probleem ondervonden.  Ik zal  SECUNDO zeker aan mijn kennissen aanraden…

G. Robaux

Wij kunnen hen volledig vertrouwen. We hebben geen problemen gehad, alles is goed verlopen. De naverkoopdienst is uitstekend. Er is een constante permanentie...

Lagneaux R

Het hele team is heel vriendelijk.

Fournaux G

Een perfecte begeleiding!

Nyssen P

Goed team, goede follow-up, we werden zijn goed omringd . Ze laten ons alles goed bekijken zonder een verkoop op te dringen.

Coopmans D

Een team met een luisterend oor, altijd  ter beschikking, met veel ernst.

Pletinckx M

Zeer bekwaam , het werk wordt  zeer goed uitgevoerd. Het team ter plaatse is erg aardig en behulpzaam, staat altijd voor je klaar en voldoet aan de verwachtingen. Ik raad  Secundo zonder enig probleem aan.

Dabée C

Het hele team is zeer toegewijd en oprecht. Wij hebben geen onaangename verrassingen gehad, alles was correct en dat is een hele geruststelling! Ik raad Secundo graag verder aan mijn vrienden aan.

Montana S

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop. Geweldige sfeer en goede organisatie. We zouden opnieuw beginnen voor een 2e aankoop met Secundo.

Thiran F

Ik raad het aan, op alle gebied, geen ongemakken. Alles is zeer goed verlopen.

Taviet S

Er is een goede ontvangst en een goede follow-up van A tot Z. Alles is goed verlopen, de termijnen  werden nageleefd. We hadden geen onaangename verrassingen, wat gezegd werd... werd ook gedaan...

Thiry C

Zeer tevreden over Secundo. Alles wat mij  werd voorgesteld was een trouwe weergave van wat er echt ter plaatse te vinden was.  Het team ter plaatse is zeer goed en zorgt voor alles.

Dioretico L

Zeer tevreden, alles was perfect, we zijn goed gevallen. Secundo zorgde voor alles. Wij zijn gewoon gelukkig!

Piunno A

Het hele team is  geweldig zowel voor als na de verkoop.

Wij raden Secundo aan zonder twijfelen.

Dave M.

Heel hartelijk bedankt, Secundo. Een team van echte professionals, behulpzaam en altijd met een luisterend oor. Dankzij jullie maakten wij onze droom waar. Alleen maar "happiness" in Torrevieja en we zijn vast van plan om er zoveel mogelijk van te genieten.

Nieuw in ons aanbod
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Villa
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Villa
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Calida
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Calida
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa
Costa Blanca Nord
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3