Leven in Spanje : vrijetijdsbesteding en levenskwaliteit

Een paradijs voor families

Ontdek een warme en gastvrije bestemming, met een hele reeks voorzieningen speciaal voor de jongsten onder u bedacht.

Le paradis des familles

In de grote steden, aan de kust of in het binnenland, u vindt overal een onuitputtelijke bron van amusement, cultuur en recreatie: waterparken, wildparken, pretparken, natuurgebieden, aquariums, winkels, culturele centra en musea ( in het bijzonder de "Stad der Kunsten" en de "Wetenschappen van Valencia").

En dan natuurlijk, de stranden! Ze zijn befaamd voor hun netheid, veiligheid en infrastructuur. De mogelijkheden rond entertainment aan de kust zijn praktisch onbeperkt. Zwemmen in warm en rustig zeewater, zandkastelen bouwen of de kust ontdekken aan boord van een boot... er zijn zo veel onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin.

Een paradijs voor jongeren

Spanje staat voor: een leuke sfeer, levensvreugde, mooi weer en vooral voor geanimeerde avonden. Op elk uur van de dag of nacht worden er heel wat activiteiten gehouden. Een opportuniteit om andere jongeren, Spanjaarden of van andere nationaliteiten, te ontmoeten.

Le paradis des jeunes

Tijdens de dag

Farniente aan het strand, watersporten zoals zeilen, duiken, motorboot varen, kanoën, waterskiën, flysurfen, windsurfen, catamaran zeilen, of misschien gewoon winkelen.  Van kleine winkels tot grote winkelcentra (sommige zelfs in openlucht), er is voor elk wat wils!

En voor diegenen die strand en ski willen combineren, is de Sierra Nevada zeer vlakbij. Gelegen in Andalusië, is dit bergmassief met zijn zestien bergtoppen van meer dan 3000 meter, de hoogste van Spanje en, na de Alpen, de tweede hoogste top van Europa . Sneeuwzeker van december tot april!

 

Tijdens de nacht

Een massa restaurants, cafés, concertzalen, pubs en discotheken garanderen onvergetelijke avonden, die tot in de zeer vroege uurtjes kunnen doorgaan.

Van bar tot bar lopen en genieten van alle mogelijke tapas, de Spanjaarden en hun warme persoonlijkheid ontdekken, dansen op het ritme van de bekendste DJ's, en verder feesten in een "after hours"...

De mogelijkheden zijn oneindig!

 

Een paradijs voor gepensioneerden

Spanje heeft alle troeven in handen om je er zeer gelukkige, met zonovergoten dagen te laten beleven…
Veel mensen hebben al de sprong gewaagd!

Le paradis des pensionnés

Inderdaad, dankzij het klimaat, zacht in de winter en erg goed in de zomer, kunt u voluit genieten van het onvergelijkbare, zoete leven!
Bovendien, is het leven er goedkoper: de noodzakelijke levensmiddelen en de kleine restaurants zijn zeer betaalbaar en natuurlijk bespaart u grandioos wat verwarmingskosten betreft.
Wonen in Spanje is prettig en makkelijk ook want je voelt je er meteen thuis dankzij de bevolking. Spanjaarden zijn edelmoedig, beleefd en zeer dienstvaardig voor buitenlanders. Contacten leggen wordt ook des te eenvoudiger dankzij de vele buitenlanders die daar reeds wonen, ze zitten in diverse verenigingen die dagelijkse activiteiten organiseren, reizen, wandelingen, animatie avonden…

Geografische nabijheid met de familie:
Enerzijds is lekker genieten in de zon van een welverdiend pensioen iets fantastisch, maar anderzijds is genieten van je familie toch nog net helemaal anders!  De combinatie is echter makkelijk als je in Spanje leeft, het land is zo eenvoudig te bereiken per vliegtuig of zelfs per wagen.

Groot netwerk opgezet voor en door buitenlanders:
Ze maken deel uit van een groot aantal verenigingen die dagelijkse activiteiten organiseren, reizen, wandelingen, avond animatie, ...

Recreatie en cultureel leven:
Bovendien vragen ze in Spanje betrekkelijk lage prijzen voor de toegang tot culturele aangelegenheden.  Gepensioneerden in het bijzonder worden echt vertroeteld door de veelheid aan activiteiten die de verschillende gemeentehuizen voor hen organiseren (reizen, culturele bezoeken, ...) en dit aan niet te kloppen prijzen.

Kwaliteitsvolle medische verzorging:
De Spaanse medische dienst beschikt over de nodige competentie en over apparatuur van zeer hoog niveau. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie maakt de Spaanse gezondheidszorg deel uit van de vijf beste ter wereld.

Weinig administratieve formaliteiten:
Wonen in Spanje is prettig en de bevolking maakt het des te gemakkelijker. Spanjaarden zijn edelmoedig, beleefd en dienstvaardig tegenover buitenlanders.

 

Een paradijs voor fijnproevers

De verscheidenheid aan restaurants en de prijzen die ze beoefenen, zullen u doen dromen. Bent u op zoek naar een klein gezellig restaurant voor een etentje onder vrienden of naar een gastronomisch hoogstandje, u vindt zeker wat u zoekt!

Le paradis des gastronomes

De Spaanse gastronomie, al beroemd om haar welgekende tapas, strekt zich nog veel verder uit dan wij vermoeden.

Pata Negra, tuingroenten, heerlijk gegrild vlees of vis, vers gevangen in de Middellandse Zee, uw smaakpapillen zullen, als het ware, geprikkeld worden door een explosie van nieuwe en gevarieerde smaken. Spaanse wijnen, waarvan de kwaliteit wordt herkend op wereldniveau, begeleiden met brio zowel typische als Europese klassieke gerechten.

De gevraagde prijzen in de restaurants liggen ook veel lager dan bij ons. Verbaas u dan ook niet wanneer een restaurant een volledig menu voorstelt met voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en dranken inbegrepen voor minder dan 10 euro!  Als u toppers zoekt dan vallen de budgetten wat krapper uit en als u voor de uitzondering gaat, weet dan dat de beste Chef ter wereld uit Spanje komt...

Tot slot, een goed gerecht is niets waard zonder een aangenaam kader en een leuke sfeer. Heerlijk ontspannen, de bijzonder warme en feestelijke sfeer brengt u snel op Spaanse temperatuur...

 

Een paradijs voor golfliefhebbers

Spanje is één van de plaatsen op de wereld met de belangrijkste concentratie aan golfbanen.

Le paradis des golfeurs

Het is makkelijk te begrijpen waarom het zo aangenaam is om te spelen op elk gewenst moment van het jaar onder zomerse temperaturen. De kwaliteit van het parcours en de buitengewone omgeving zorgen voor unieke ervaringen en sterke sensaties.

De dagelijkse frequentie van de vluchten bieden u de mogelijkheid heel vaak te vertrekken. Een lang weekend is al voldoende voor een ontspannend golfpartijtje met uw vrienden. Bovendien worden er veel wedstrijden georganiseerd waarin u zich kan meten aan spelers van andere landen.

Een woning vlakbij een golfbaan, uw droom?
Wij verkopen een groot aantal eigendommen in zulk een bevoorrechte omgeving van rust en groen.

 

Nieuw in ons aanbod
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Huis
Costa Calida
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Villa
Costa Blanca Nord
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Huis
Costa Blanca Nord
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)
Appartement
Costa Almeria
Slaapkamer(s)1
Badkamer(s)1
Huis
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Villa
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)4
Badkamer(s)3
Villa
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)3
Huis
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2
Huis
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)2
Appartement
Costa Blanca Sud
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Villa
Costa Calida
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)2