Terug naar de lijst

La Manga: uitzonderlijke appartementen met twee slaapkamers (Referentie : SEC-1233)

Costa Calida, Spanje

159.000 €

Voorzieningen

Woonruimte:
58M²
Terras:
11M²
Slaapkamer(s):
2
Badkamer(s):
2
Zwembad:
Gemeenschappelijk
Overdekte parkeerplaats:
1

Beschrijving van het vastgoed

Dit project is een nieuw resort aan het strand in een bevoorrechte en unieke omgeving met een spectaculair uitzicht op La Manga in de Mar Menor. Bovendien heeft het uitstekende verbindingen met de rest van de naburige steden en dorpen. Cabo de Palos is vlakbij, de uitzichten zijn er opmerkelijk en je kunt er onder andere duiken, kitesurfen en windsurfen. De prachtige stad Cartagena ligt op 30 km afstand. Het project omvat 130 luxe appartementen (gelijkvloers, bovenste verdiepingen en exclusieve penthouses met jacuzzi op het terras).

U kunt kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen als een verlengstuk van de zoutmeren: u vindt er een zwembad, tuinen, een ontspanningsruimte, een beachvolleybalveld, een bowlingbaan (petanque), een spa, een clubhuis en een kinderspeeltuin. Deze zones beslagen 80% van het volledige project. Binnen een straal van 30 km vindt u 4 golfbanen van hoog niveau.

De appartementen zijn als volgt samengesteld: twee slaapkamers, waaronder een master suite met eigen badkamer, een tweede badkamer en een grote ruimte met inbegrip van een uitgeruste keuken met eiland, een eetkamer en een woonkamer met uitzicht op het terras. Er werd bijzondere zorg gedragen aan de thermische en akoestische isolatie.

Prijzen vanaf € 167.000 exclusief kosten voor een gelijkvloers
Prijs vanaf € 159.000 exclusief kosten voor een eerste verdieping
Prijs vanaf € 174.000 exclusief kosten voor een 2de verdieping
Prijs vanaf € 168.000 exclusief kosten voor een 3de verdieping
Prijs vanaf € 172.000 exclusief kosten voor een 4de verdieping
Prijzen vanaf € 180.000 exclusief kosten voor een 5de of 6de verdieping Prijzen vanaf € 184.000 exclusief kosten voor een 7de verdieping
Prijzen vanaf € 219.000 exclusief kosten voor een 8ste verdieping

Inbegrepen in de prijs: elektrische apparaten en airco

93% van onze klanten bevelen ons aan!

Zoekcriteria