Terug naar de lijst

Costa del Sol, Spanje

Cabopino: prachtige appartementen met drie slaapkamers

414.000 €
Woonruimte:
99M²
Terras:
35M²
Slaapkamer(s):
3
Badkamer(s):
2
Zwembad:
Gemeenschappelijk

Dit project bevindt zich op de rand van een golfterrein ten oosten van Marbella, in het hart van een natuurdomein. De paradijselijke duinen van Artola bevinden zich op 5 minuten van deze urbanisatie. U kunt er dus op korte afstand genieten van de mooie stranden en het gastronomisch aanbod. Marbella, met zijn gekende typische Spaanse pleinen, is op ongeveer 15 minuutjes rijden.

De residentie bestaat uit appartementen met 2, 3 of 4 kamers. De originele, innovatieve en avant-gardistische designs laten niemand koud.
De prachtige aangelegde tuinen, het zwembad, de fitnesszaal en een overdekt zwembad zijn ter beschikking van de bewoners.

Met de zuidelijke/zuid-westelijke oriëntatie kan men ten volle genieten van een lichtrijke woning en impressionante zeezichten.

De appartementen hebben een uitgeruste open keuken en een ruime eetkamer. Er zijn grote ramen waardoor er veel natuurlijk lichtinval is en u altijd kan genieten van het Mediterraanse leven. In de prijs is eveneens alle LED-verlichting voorzien. Alles is gebaseerd op een zo laag mogelijk verbruik.

U heeft nog de mogelijkheid om zelf de keukentoestellen, tegels, verf, enz... te kiezen. Het is dus mogelijk om nog een persoonlijke toets te geven aan deze appartementen.

Prijs vanaf €414.000 exclusief kosten.

Bekijk woningen in Marbella

Zoekcriteria