Terug naar de lijst

Costa del Sol, Spanje

Exclusieve moderne woningen met 3 slaapkamers aan het strand van Estepona met prachtig zeezicht

1.200.000 €
Woonruimte:
240M²
Terras:
128M²
Slaapkamer(s):
3
Badkamer(s):
3
Zwembad:
Gemeenschappelijk

Een innovatief modern project van aaneengesloten villa's in Estepona aan een rustige kustlijn aan de Costa del Sol. Deze biedt u absolute privacy in een groene omgeving. Elk huis is ultra modern uitgerust en biedt prachtig zeezicht.

Een schouw, vloerverwarming, airconditioning (warm/koud), laatste nieuwe domotica, automatische poort voor iedere garage, beveiligde deuren, hangende toiletten, stores, dubbele beglazing zijn maar enkele elementen van de luxueuze afwerking. Daarnaast is de keuken uitgerust met Siemens (of gelijkwaardige) huishoudtoestellen. De leefruimte is met een glazen wand verbonden met de hogere verdieping waardoor elke ruimte van optimaal daglicht voorzien wordt.

De huizen hebben elk een solarium met jacuzzi, een pergola en een BBQ ruimte. Er zijn ondergrondse garages met berging die directe toegang tot uw woning bieden, daarnaast is er nog een gemeenschappelijke garage voor uw bezoekers.

Er is ook een gemeenschappelijke zone met subtropische tuinen en een uitgestrekte badplaats, een olympisch 50-meter bad en een stoombad.

Prijs: Vanaf 1.200,000€ zonder kosten.

Bekijk woningen in Estepona

Zoekcriteria