Terug naar de lijst

Costa del Sol, Spanje

Stijlvolle rijwoningen in Calahonda met 3 slaapkamers op wandelafstand van alle voorzieningen

502.000 €
Woonruimte:
159M²
Terras:
76M²
Slaapkamer(s):
3
Badkamer(s):
3
Zwembad:
Gemeenschappelijk
Overdekte parkeerplaats:
2

Een nieuwe verkaveling met moderne, eigentijdse rijwoningen in het hart van Calahonda. Deze is gelegen op wandelafstand van winkels, bars, restaurants en strandes en op slechts 25 minuten van de luchthaven van Malaga.

Deze stijlvolle residenties met 3 slaapkamers bevinden zich op een domein van 3.300 m² tropische aangelegde tuinen, met een groot gemeenschappelijk zwembad, zonneterras en fitness. Er is een conciërgeservice en beveiliging aanwezig op de site.
Gebouwd op 4 verdiepingen omvatten ze een grote open woonkamer, volledig ingerichte keuken met toestellen van Bosch en naadloze toegang met grote schuiframen naar een terras en een eigen tuin.

Op de eerste verdieping, master bedroom en twee andere slaapkamers, en van daaruit toegang tot een prachtig solarium met pergola. Er is een kelderverdieping die leidt naar 2-ondergrondse parkeerplaatsen.

Deze woningen voldoen aan alle verwachtingen en op wandelafstand van alle voorzieningen die u nodig heeft om te genieten van de levensstijl van de Costa del Sol.

Prijs: vanaf 502.000 € exclusief kosten

Zoekcriteria