Terug naar de lijst

Costa Blanca Nord, Spanje

Luxe villa met een fantastisch uitzicht in Altea.

1.395.000 €
Woonruimte:
345M²
Slaapkamer(s):
4
Badkamer(s):
5
Zwembad:
Privé
Overdekte parkeerplaats:
Oui

Grote luxe villa omringd door natuur en rust. Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van 345 m² en twee percelen met een totaal van 2.185 m². Het geheel is verdeeld over twee verdiepingen en heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, een toilet, meerdere opslagruimtes, terrassen en een garage.

De tuin is al volledig aangelegd en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het huis beschikt over centrale airconditioning, vloerverwarming op de begane grond en een groot zwembad. Het huis is gelegen in een zeer rustige en veilige omgeving met buren die er het hele jaar door wonen.

Altea is een van de meest bijzondere dorpen in de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kuststrook en staat bekend als "La Villa Blanca" (de witte villa). De speciale charme van de oude stad, de steegjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen. Het dorp staat bekend om zijn keuken en zijn grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en barretjes.

Maar het staat vooral bekend om zijn ongelooflijke uitzichten. Het ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 km van Calpe en Benidorm.[IW]

Bekijk woningen in Altea

Zoekcriteria