Terug naar de lijst

Costa Blanca Nord, Spanje

Prachtig complex in mediterrane stijl in Altea La Vella.

1.500.000 €
Woonruimte:
612M²
Slaapkamer(s):
8
Badkamer(s):
7
Zwembad:
Privé
Overdekte parkeerplaats:
Oui
Parkeerplaats:
Oui

Met een totaal van 612 nuttige m² en 3.000 m² plot, vinden we dit buitengewone complex samengesteld uit 3 individuele gebouwen, maar tegelijkertijd met elkaar gecommuniceerd.

De totale ruimte wordt als volgt verdeeld; 9 slaapkamers, 7 badkamers, 3 keukens en 3 grote kamers, heeft ook een bolvormige kiosk die toegankelijk is via een aangelegd pad.

Dit complex heeft ook een parkeerplaats, een ovaal zwembad, een barbecue, centrale verwarming, airconditioning, een berging en eindeloze groene zones rondom het hele perceel.

Het hoofdhuis heeft 205 m² en heeft directe toegang tot het natuurgebied "route naar de berg van Bernia", in het bijzonder naar de bron van de Garrofer.

Altea is een van de meest bijzondere dorpen in de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kust en staat bekend als "La Villa Blanca" (de witte villa). De speciale charme van de oude stad, de steegjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen. Het dorp staat bekend om zijn keuken en zijn grote verscheidenheid aan restaurants, bars en theehuizen, maar vooral het staat bekend om zijn ongelooflijke uitzichten. Het ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 km van Calpe en Benidorm.[IW]

Zoekcriteria