Terug naar de lijst

Torrevieja: prachtige villa's met drie slaapkamers (Referentie : SEC-1311)

Costa Blanca Sud, Spanje

349.900 €

Voorzieningen

Woonruimte:
263M²
Slaapkamer(s):
3
Badkamer(s):
3
Zwembad:
Privé

Beschrijving van het vastgoed

Dit moderne complex bestaat uit 64 bungalows en 24 villa's, te midden van mooie aangelegde tuinen en een groot gemeenschappelijk zwembad.

De villa's bestaan uit drie ruime en lichtrijke slaapkamers. Er zijn eveneens drie badkamers, een kelder, twee ondergrondse parkeerplaatsen en een mooi solarium van waar u schitterende zichten hebt op de roze zoutmeren van Torrevieja. Een privézwembad is eveneens inbegrepen in de prijs.

Op wandelafstand vindt men verschillende kleine winkeltjes maar ook enkele supermarkten.

De prachtige gemeenschappelijke zone's beschikken oa. over een groot zwembad, type Beach Garden met palmbomen, ligzetels om te zonnebaden en relaxen, een lounge met zetels om te genieten van een glaasje met uw gezelschap aan de rand van het zwembad. En tot slot kunnen de kinderen zich in alle veiligheid uitleven op het afgesloten speelplein.

Aan de rand van de residentie vindt men een natuurpark. Dit is een beschermd gebied en is ideaal om sporten te beoefenen of om te wandelen. De stranden van Naufragés, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig en Punta Prima zijn niet ver af en hebben allemaal een blauwe vlag.

Prijzen vanaf €349.900 exclusief kosten.

93% van onze klanten bevelen ons aan!

Bekijk woningen in Torrevieja

Zoekcriteria