Terug naar de lijst

Costa Blanca Sud, Spanje

Exclusief designvilla in San Juan de Alicante.

795.000 €
Woonruimte:
383M²
Slaapkamer(s):
6
Badkamer(s):
3
Zwembad:
Privé
Overdekte parkeerplaats:
Oui
Parkeerplaats:
Oui

Verschillende functies maken deze villa erg uniek en aantrekkelijk.

Het ontwerp van de woning is bedacht door een avant-garde interieurontwerper, Toto Baeza, die telkens streeft naar een minimalistische stijl waarin natuurlijk licht een fundamentele rol speelt.

Het gebouw telt 383 m2 bebouwd op een perceel van 920 m2. Het heeft 6 slaapkamers met buitenterrassen en 3 badkamers. Een andere factor die dit huis speciaal maakt, is de warmte dankzij de pre-installatie van airconditioning, warmwaterboiler en vloerverwarming. De keuken is perfect afgebakend, met centraal eiland en is volledig uitgerust.

De verschillende ruimtes waaruit de kamers bestaan, zijn aanpasbaar dankzij een elegant systeem van vouwwanden.
De tuin heeft een zwembad en een groen gedeelte aan de achterkant dat toegang geeft tot het zwembad en een houten terras in de vorm van een platform. De hele gevel is bedekt met een metalen frame dat een structuur vormt van Tramex, wiens doel de veiligheid is en tegelijkertijd een overmaat aan verlichting vermijdt, en zichzelf weerspiegeld ziet in het interieur van het huis. De toegang tot de garage bevindt zich aan de voorgevel en bevat nog 2 kamers om de functionaliteit te kiezen die bij de geïnteresseerde koper past.

Minimalistische stijl, deze woning is gericht op het oosten en het zuiden, wat betekent dat u kunt profiteren van de grote ramen en ramen die een zeer aangename natuurlijke verlichting mogelijk maken waardoor de westgevel zonder ramen blijft. De ware betekenis van de oriëntatie is het oosten. Naarmate de dag vordert, worden de schaduwen afgebakend door de muren en de ingangen van de verlichting door het dakraam en de ramen bieden ruimtes van licht in constante verandering.

Deze woning is gelegen in de gemeente San Juan de Alicante, op slechts acht kilometer van het centrum van Alicante en op 5 minuten van het strand van Muchavista. De luchthaven van L' Altet ligt op 25 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken, aangezien de snelweg A-7 zich op 1 minuut afstand bevindt.[IW]

Bekijk woningen in Alicante

Zoekcriteria