Terug naar de lijst

Costa Blanca Sud, Spanje

Buitengewone eigendom in de woonwijk van San Vicente del Raspeig.

600.000 €
Woonruimte:
610M²
Slaapkamer(s):
10
Badkamer(s):
7

Gelegen op een strategische locatie, vinden we beide huizen op een perceel van 7000 m² met twee goed gedifferentieerde ingangen.
Het hoofdgebouw van 525 m² is gebouwd op twee verdiepingen plus een kelder, omgeven door tuinen en boomgaarden op een perceel van 3.300 m².
Gevel aan de hoofdstraat van de boulevard met brede verharde trottoirs en fietspad. De begane grond heeft een grote keuken van 25 m² met kookeiland en dubbele spoelbak en pantry. De keuken bevindt zich naast de wasruimte.
Het heeft 3 slaapkamers, twee met een centrale badkamer met jacuzzi en de andere met een volledige eigen badkamer. Grote woonkamer van 18 m² en 45 m² woonkamer met open haard, allemaal omgeven door grote overdekte terrassen met uitzicht op de tuinen.
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, 2 met een centrale badkamer en één met een eigen badkamer, plus een extra woonkamer naast de terrassen.
Het bijgebouw van 110 m² heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer.
Een ander voordeel van deze woning is dat het een garage heeft voor 4 auto's, een speelkamer, bar, A/C met warmtepomp, centrale verwarming, een zwembad van 12x8 m², plus een multifunctioneel magazijn.
Een van de belangrijkste kenmerken van dit huis is het agrarisch gebied, omdat het sinaasappels, citroenen, olijfbomen, granaatappels, pijnbomen, cipressen, vijgen en dadelpalmen heeft.
De woningen liggen op 2 km van het centrum van San Vicente del Raspeig, de dichtstbijzijnde stad, 3 km van de universiteit en 8 van de haven van Alicante en de stranden.[IW]

Bekijk woningen in Alicante

Zoekcriteria