Onze diensten

Gratis begeleiding

  • Ondersteuning van A tot Z
  • Geen kosten
  • Organisatie van een ontdekkingsreis
Ontdek onze eigendommen

Gratis begeleiding van A tot Z

Onze mise is u begeleiden van A tôt Z tijdens de aankoop van uw woning in Spanje.

Tijdens een eerste gesprek, stellen wij u ons aanbod voor en gaan na welke criteria u nauw aan het hart liggen. Zo kunnen wij uw bezoek ter plaatse beter voorbereiden. Nadien boeken wij uw hotel en vluchten.

Tijdens het driedaagse ontdekkingsverblijf bezoekt u samen met ons de panden die aan uw zoekcriteria en dus aan uw wensen voldoen. De nodige debriefings worden gehouden, de bezoeken aangepast en dit  tot zolang we uw droomwoning hebben gevonden!

Zodra het eigendom gereserveerd is, helpen wij u verder met alle administratieve procedures. Onze advocaat en notaris zorgen voor een 100% juridisch veilig verloop tot het verkrijgen van de authentieke akte van eigendom. Wij vertalen de documenten en helpen u bij het openen van een bankrekening en het verkrijgen van de NIE (identificatienummer voor buitenlanders).

Nog andere bezoeken staan op de agenda. Wij helpen u bij uw interieurinrichting en zoeken mee naar de juiste airconditioning. Als u dat wenst kunnen wij ook voor u de installatie en de verdere werken beheren. Wij organiseren de eindschoonmaak van uw eigendom en, tot slot, overhandigen wij u de sleutels. Voor ons betekent dit “de kroon op het werk”, voor u ” de kers op de taart” , voor beiden  in elk geval de bezegeling van een succesvolle samenwerking.

Deze begeleiding is gratis. U kunt blijven genieten van de officiële marktprijzen. Wij werken in volledige openheid en u bent geenszins gebonden aan ons agentschap.

We worden inderdaad rechtstreeks betaald door de verkopers omdat wij een grote hoeveelheid panden voor hen verkopen. Koopt u rechtstreeks bij hen dan betaalt u  precies dezelfde prijs maar dan wel zonder begeleiding en zonder enige garantie.

De 7 stappen

Ontdekkings verblijf

U bent op zoek naar een tweede verblijf in Spanje? U gaat uw appartement, huis of villa niet met de ogen toe kopen. Daarom stellen we u bij Secundo een ontdekkingsverblijf voor: 2 tot 3 dagen ter plaatse om u te helpen uw droomwoning te vinden.

Praktische info

Idealiter stellen we u meestal 3 dagen / 2 nachten ter plaatse voor:

  • Van maandag tot woensdag
  • Van woensdag tot vrijdag

Deze verblijfsduur stelt ons in staat om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de verschillende bezoeken en u meerdere projecten voor te stellen. Wenst u een langer of korter verblijf? Wij passen ons steeds aan uw behoeften en uw beschikbaarheid aan.

Met vertrek vanuit Brussel, Luik of Charleroi, zoeken we samen naar de datums en vluchten die u het best passen.

Na het gepersonaliseerd gesprek dat we met u hebben gehad, hebben we uw project, uw criteria en uw budget nauwkeurig geanalyseerd. We hebben samen enkele interessante panden geselecteerd die bij u passen. De volgende stap is nu om deze woningen in Spanje te bezoeken om ze te ondekken in hun omgeving. Andere vastgoed projecten die aan uw criteria voldoen, kunnen eveneens worden bezocht met onze team in Spanje, zodat u alles in handen hebt om uw keuze te maken.

En ter plaatse?

Van bij uw aankomst in Spanje zult u onthaald worden door één van onze collega’s ter plaatse om met de bezoeken te starten. Indien u ‘s avonds laat aankomt, zult u onmiddellijk naar het hotel kunnen gaan, waar voor u een kamer klaar staat.

Tijdens de 3 dagen wordt u door onze verkopers begeleid om de projecten te bekijken die aan uw criteria voldoen. Onze programma’s blijven echter zeer flexibel om de bezoeken bij te sturen volgens uw indrukken. Het aantal kan dus erg variëren in functie van uw reacties en wensen. Ons objectief? U helpen om uw droomwoning te vinden!

Tijdens deze bezoekdagen maken we tevens van de gelegenheid gebruik om u de charmes en de animatie van de regio te laten ontdekken. We tonen u de verschillende winkels in de buurt, de mooiste stranden en de typische plaatsen. We proeven ook van de Spaanse lekkernijen tijdens een diner in een lokaal restaurant.

Vervolgens kunt u verder genieten van de genoegens van uw ontdekkingsverblijf tijdens uw vrije tijd, buiten de bezoeken.

Interesse?

Wilt u uw ontdekkingsreis zo snel mogelijk boeken
om onze eigendommen ter plaatse te zien?

Contact ons

Comfort verblijf

De dienst van Secundo is niet beperkt tot de verkoop van het onroerend goed, zoals de overgrote meerderheid van de vastgoedmakelaars.
We zullen ook aan uw zijde staan ​​om uw aankoop te beveiligen en de volledige inrichting van uw eigendom te organiseren. Deze twee dagen worden volledig georganiseerd door Secundo.

Nu u uw woning heeft gekozen, is het doel om de transactie te beveiligen.

Wij zullen u onze advocaat en onze notaris voorstellen. Dit is om uw dossier officieel te starten en de advocaat een volmacht te geven zodat hij de nodige stappen kan zetten zonder dat u meerdere keren in Spanje hoeft terug te keren (NIE-aanvraag, openen van bankrekeningen, activering van water- en elektriciteitsmeter, …).

Na deze administratieve bijeenkomst gaan we uw toekomstige woning opnieuw bezoeken en de eventuele extra’s bestellen.

Onze Secundo-teams begeleiden u vervolgens naar onze Spaanse partnerleveranciers.

Deze leveranciers, met wie we historische en bevoorrechte contacten hebben, zijn zorgvuldig geselecteerd volgens strikte eisen. U bepaalt samen met uw adviseur de lijst van meubels en accessoires die u nodig hebt, de elektronische apparatuur, het airconditioningsysteem, … om duidelijke en precieze prijsaanbiedingen te krijgen.

Wilt u niet kiezen uit duizenden referenties?

U kunt kiezen voor de samengestelde pakketten die we voor u hebben onderhandeld. De prijzen zijn zeer interessant dankzij de verkoopvolumes van onze partners.

Wij regelen alle logistiek, levering en plaatsing, u hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Na elke levering voeren we kwaliteits- en nalevingscontroles uit om onaangename verrassingen te voorkomen. Bij oplevering ontvangt u uw woning volledig ingericht zodat u er van kunt genieten vanaf de eerste dag!

 

Contact ons
Contact ons