Onze eigendommen

De regio’s

  • Costa Blanca Noord en Zuid
  • Costa Calida
  • Costa Almeria
Contact opnemen

De regio’s van Secundo

Bij Secundo kan je kiezen tussen 4 regio’s: Costa Blanca, Costa Calida, Costa Almeria en Costa Del Sol. Elk van deze regio’s heeft een prachtig landschap en een rijk en gevarieerd historisch en cultureel verleden.

De Costa Blanca: met zijn 240 kilometer kustlijn en eindeloze witte zandstranden is de Costa Blanca DE ideale bestemming om te investeren in Spaanse baksteen. Zee, zon, palmbomen, strand, …de perfecte cocktail voor je toekomstige leven onder de Spaanse zon!

De Costa Calida: Met zijn 250 kilometer strand biedt de Costa Calida een verscheidenheid aan dorpen om te bezoeken en landschappen om te observeren. Deze regio wordt omzoomd door kliffen en bestaat uit stranden en inhammen met wit zand. Het klimaat is zeer karakteristiek met een hoge gemiddelde jaartemperatuur (18°) en meer dan 3.000 uren zonneschijn

Costa Almería: gelegen in het zuiden van het Iberisch schiereiland, geeft de Costa de Almería uit op de Middellandse Zee. Het heeft een heel eigen landschap: soms woestijn, elders bezaaid met kassen, bergachtig en bezaaid met rotsstranden of duinen, de kust biedt een breed scala aan mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

De Costa Del Sol: omgeven door de Middellandse Zee, heeft de Costa Del Sol meer dan 150 kilometer kustlijn in het zuiden van Spanje. Met bijna 320 dagen zon per jaar is het de naam “Zonnekust” meer dan waard. Milde winters, warme zomers en gouden zandstranden maken van deze regio een populaire toeristische bestemming.

Málaga Almeria Murcia Torrevieja Alicante Denia
Contact ons
Contact ons