Secundo

Waarom kopen in Spanje ?

  • Rendabele investering
  • Slechts een paar uur van België
  • Hemels klimaat
Ontdek onze eigendommen

Waarom kopen in Spanje ?

Afhankelijk van wat u zoekt, zijn er vele redenen om een huis in Spanje te kopen. Of u nu wilt investeren in onroerend goed of wilt genieten van uw pensioen in de zon, Spanje heeft alles wat u nodig heeft.

Fiscale voordelen 

Naast de voordelige prijzen van het vastgoed in Spanje, biedt dit soort investeringen ook diverse fiscale voordelen. Bijvoorbeeld : de aankoopkosten en de onroerende voorheffing liggen lager dan in België. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de Spaanse belastingen op uw tweede verblijf.

Een rendabele vastgoedbelegging

Elk jaar weer breekt Spanje alle records inzake aantal toeristen dankzij de schoonheid van haar patrimonium, haar heerlijke gastronomie of haar steeds goede weer. Bijgevolg zal u geen problemen hebben om liefhebbers te vinden indien u uw woning wenst te verhuren tijdens uw afwezigheid. Dit maakt van uw aankoop van vastgoed in Spanje een meer dan rendabele investering !

Een paradijselijk klimaat 

U heeft genoeg van de kou en de regen in België ? Herbron u onder het mediterrane klimaat in het zuiden van Spanje. Aan de Costa Blanca of aan de Costa del Sol, in de zomer liggen de temperaturen rond de 30°C en zelfs in de winter kunnen ze nog oplopen tot meer dan 20°C. De langere dagen en het droge weer garanderen u tevens een opwekkend natuurlijk licht.

Uw tweede verblijf op slechts 2 uur van bij u

Het zuiden van Spanje is zeer gemakkelijk toegankelijk vanuit talrijke internationale luchthavens in België en Frankrijk. Ter plaatse geraakt u dankzij 4 luchthavens (Sevilla, Malaga, Murcia en Alicante) zo dicht mogelijk bij uw bestemming. En zo bent u in slechts 120 minuten in uw tweede verblijf!

Een paradijs voor heel uw gezin

In Spanje kopen betekent ook genieten van de talrijke animaties die beschikbaar zijn aan de kusten. Watersporten, shopping, golfterreinen, natuurparken, restaurants, discotheken, farniente… De ontspanningsmogelijkheden zijn zeer divers en er is voor elk wat wils. Twijfel niet langer : Spanje is de gedroomde plaats voor u en uw gezin.

Droomt u ervan een tweede huis in Spanje te kopen?

Contact met ons opnemen
Contact ons