Onze diensten

Bewaking en verhuur van uw woning

  • Eén aanspreekpunt ter plaatse
  • Maandelijkse controle van uw eigendom
  • Verhuurservice
Ontdek onze eigendommen

Een op maat gemaakte conciërge service

Zodra u uw woning in Spanje heeft gekocht, wilt u één aanspreekpunt ter plaatse hebben voor een probleemloos beheer van uw woning. Onze sleutelbeheer service is er om uw leven gemakkelijker te maken. Elke maand controleren wij fysiek uw woning en voeren wij een controle uit van de verschillende punten die essentieel zijn voor de goede werking ervan. Wij controleren uw brievenbus, luchten de verschillende woonruimtes en voorzien u van duplicaatsleutels in geval van verlies.

Wij zorgen ook voor een echte link tussen uw meervoudige verzoeken en de professionals ter plaatse. Wij zetten de deur open voor leveranciers, zodat zij ramingen kunnen maken en de uitvoering van diverse werken kunnen opvolgen.

Wil je genieten van een welverdiende rust in een schone flat?

Laat ons uw aankomstdatum weten, zodat de schoonmaakploeg vlak voor uw vakantie langs kan komen. De tuinman is ook aanwezig om ervoor te zorgen dat uw eigendom dagelijks goed onderhouden wordt, evenals uw zwembad.

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing om ervoor te zorgen dat uw woning in Spanje professioneel wordt beheerd, zodat u zich kunt concentreren op uw vakantie en het meeste uit uw investering kunt halen.

Een verhuurdienst
een investering die plezier en rentabiliteit combineert

Wilt u genieten van een vakantie in de zon en tegelijkertijd een investering doen voor verhuurdoeleinden?

Het klimaat is nogal somber voor de belegger die zijn vermogen op traditionele wijze wil laten groeien, met name door de lage rente op spaarboekjes. Anderzijds hebben de volatiliteit van de financiële markten en de recente crisissen de individuele belegger, die op zoek is naar rendement met relatieve zekerheid, in verwarring gebracht. Vastgoed wordt door veel slimme beleggers gezien als een van de laatste veilige havens, vooral buitenlands vastgoed, aangezien de binnenlandse prijzen relatief hoog zijn. In dit opzicht is Spanje een land van mogelijkheden. Op korte termijn kunt u een aantrekkelijk huurrendement behalen.

Dankzij het uitzonderlijke klimaat van Zuid-Spanje kunt u immers het hele jaar door huren. Bovendien is het hotelaanbod, vooral aan de zuidelijke Costa Blanca, relatief beperkt in verhouding tot de vraag van buitenlandse toeristen. Tenslotte, als u schoolgaande kinderen hebt, bent u verplicht in het hoogseizoen weg te gaan en zal het vakantiebudget aanzienlijk lager uitvallen als u in uw eigen woning verblijft. Op lange termijn garandeert de huidige aantrekkingskracht van de koersen u een aanzienlijke kapitaalwinst. Om deze redenen is investeren in onroerend goed in Spanje nu een echt alternatief voor traditionele investeringen, terwijl het een extra vrijetijdsdimensie biedt. Kortom, een investering die zinvol is voor uw portefeuille en uw gezin.

Om het u gemakkelijk te maken, beheren wij het hele verhuurproces voor u. Wij maken een advertentie met foto's gemaakt door een professionele fotograaf om uw woning te presenteren op de meest gerenommeerde verhuur platforms. Wij beheren de commerciële contacten met de kandidaat-huurders, het administratief beheer van de contracten en het beheer van de financiële stromen zoals het voorschot, het saldo en de waarborg. Wij verwelkomen uw huurder in de woning en overhandigen de sleutels, voeren de inventarisatie uit bij aankomst en vertrek en organiseren de schoonmaak.

Zo kunt u het meeste uit uw investering halen en tegelijkertijd de last van het beheer van uw schouders nemen. U hebt ook toegang tot de onlinekalender om de periodes in te vullen waarin u uw woning bewoont.

Geniet ervan en maak er het beste van!
Lees meer

Rentabiliteit: overweeg uw eigendom te verhuren

Wilt u uw tweede huis in Spanje verhuren tijdens uw afwezigheid? Door uw woning in Spanje te verhuren kunt u niet alleen winst maken op uw investering in onroerend goed, maar ook alle of een deel van de kosten betalen die verband houden met het onroerend goed (onroerende voorheffing, condominiumkosten, hypothecaire lening, enz.) Om uw tweede huis te kunnen verhuren, heeft u een toeristenvergunning nodig, die u moet aanvragen bij de Autonome Gemeenschap van de plaats waar uw woning zich bevindt. Vervolgens moet u, als u een niet-ingezeten eigenaar in Spanje bent, een driemaandelijkse belastingaangifte invullen. Maak je geen zorgen, wij zorgen voor alles! Als particulier worden deze inkomsten beschouwd en belast als "rendement op onroerend-goedkapitaal". De aan te geven inkomsten zijn de totale inkomsten, met de mogelijkheid om kosten of lasten af te trekken voor niet-ingezetenen die onroerend goed bezitten in Spanje. Het belastingtarief bedraagt 19% voor inwoners van de EU.
Lees meer
Contact ons