Secundo

Over ons

 • 12 jaar ervaring
 • IPI-aggregatie
 • Kantoren in België en Spanje
Ontdek onze eigendommen

Onze waarden en beloften

Onze bedrijfscultuur is klantgericht.

Lees meer over onze waarden en hoe deze worden vertaald in beloften voor onze klanten.

 • Expertise
 • Beveiliging
 • Proactiviteit
 • Steun
 • Duidelijkheid
 • Betovering

Onze beloften

 • Uw vastgoedtransactie is 100% veilig
 • U wordt begeleid van A tot Z zonder extra kosten
 • U geniet van een verkoop- en naverkoopdienst in uw eigen taal
 • U weet op elk moment de status van uw dossier
 • U profiteert van de modernste digitale hulpmiddelen om de werkzaamheden te vereenvoudigen en de voortgang van uw dossier te bewaken
 • U geniet van het beheer en de verhuur van uw eigendom indien u dat wenst

Ons verschil

Het bedrijf onderscheidt zich van andere marktspelers door zijn zeer specifieke en persoonlijke benadering van zijn klanten:

Al onze medewerkers zijn marktprofessionals en zijn ook allemaal werknemers van Secundo. Onze klanten worden in het aankoopproces nooit overgenomen door derden of onafhankelijken. Dit garandeert totale transparantie, maximale kwaliteit en, bovenal, volledige onafhankelijkheid van de fabrikanten. Onze medewerkers hebben er geen belang bij u naar het ene project te leiden in plaats van naar het andere.

In de tien jaar van ons bestaan hebben wij nooit het minste administratieve of juridische probleem ondervonden. Deze zekerheid en kwaliteit van de dienstverlening kunnen worden verklaard door het feit dat het proces van begin tot eind beveiligd is. Vanaf de selectie en validatie van de bouwers, het verkrijgen van alle stedenbouwkundige en financiële garanties tot de overhandiging van de sleutels, alle belangrijke fasen van de transactie staan volledig onder controle van onze teams en onze advocaten.

U hebt contactpunten in België of Frankrijk, maar ook wanneer u ter plaatse bent in Spanje aan de Costa Blanca of de Costa Del Sol. Dit zorgt ervoor dat u een contactpunt heeft zo dicht mogelijk bij u in de buurt, afhankelijk van uw geografische locatie.

Wij bieden u tal van diensten aan, zoals conciërgediensten of het huurbeheer van uw eigendom. Wij bieden u de modernste digitale hulpmiddelen om uw dossier tijdens het hele proces te volgen via een klantenzone of een mobiele toepassing. U krijgt ook toegang tot een krachtig digitaal platform om uw verhuringen te beheren.

En ook, omdat het onbetaalbaar is, zijn wij een uiterst vriendelijk en enthousiast team! Wij zijn gemotiveerd en blij om de dromen van onze klanten waar te maken!

Ons team

Jean-Charles Bodart

General Administrator, founder

Nadat hij was afgestudeerd in de bouw, heeft Jean-Charles meer dan 15 jaar gewerkt bij gerenommeerde makelaars en deed mee aan vastgoedontwikkeling. Met veel passie voor bouwkunde! Zijn expertisegebieden zijn: taxatie van onroerend goed, onderhandelen, bouwtechnieken en stedenbouwkundige aspecten, waaronder grondexploitatie en eigendomsrecht. Hij kent Spanje door en door en het oog van deze vastgoedexpert spoort snel veelbelovende projecten op voor onze klanten.

Emmanuelle Rossomme

Commercial Director

Emmanuelle is afgestudeerd in toerisme en heeft meer dan 10 jaar in de verhuursector van tweede verblijven gewerkt. De laatste 10 jaar dan weer in de marketing & verkoop van vastgoed in Spanje. Zij heeft, vanaf het prille begin, mee gebouwd aan de commerciële ontwikkeling van Secundo in België en Spanje. Als spilfiguur van de organisatie beheert zij het volledige productportfolio, de commerciële relaties met onze vele promotoren in Spanje, de klantencommunicatie, het management van onze Belgische en Spaanse verkoopteams, de evenementen en onze website.

Isabelle Gasquis

Director of Customer Experience

Isabelle is afgestudeerd in toerisme en spreekt Frans, Spaans en Engels. Ze heeft uitgebreide ervaring in personeelsbeheer, planning, procesoptimalisatie en is "de kwaliteitsmaster" bij Secundo. Zij is verantwoordelijk voor de klantenrelaties na de verkoop en coördineert alle acties in Spanje in alle belangrijke stadia na uw aankoop. Isabelle en haar teams doen er alles aan om u 100% van uw eigendommen in Spanje te laten genieten vanaf het ogenblik dat u uw sleutels ontvangt!

Contact ons
Contact ons