Terug naar de lijst

Costa Blanca Nord, Spanje

Villa in uitstenkende enclave

1.690.000 €
Woonruimte:
480M²
Slaapkamer(s):
6
Badkamer(s):
4
Zwembad:
Privé
Parkeerplaats:
Oui

Villa van 480 m² gebouwd op een perceel van 846 m² met zeer goede bouwkwaliteiten.

Deze woning heeft 6 slaapkamers en 6 badkamers verdeeld over 3 verdiepingen, waar de belangrijkste woonkamer met open keuken, net als de kamers hebben grote ramen met toegang tot grote terrassen en een prachtig uitzicht. Het niveau van de eetkamer heeft directe toegang tot het zwembad.

Het heeft een appartement voor gasten met 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer en keuken; gelegen op de begane grond. Bovendien, parkeerplaats op straatniveau.

Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven.

Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea[IW]

Bekijk woningen in Altea

Zoekcriteria