Terug naar de lijst

Costa Blanca Nord, Spanje

Uitstekende luxe villa in de sierra de Altea.

5.000.000 €
Woonruimte:
680M²
Slaapkamer(s):
5
Badkamer(s):
4
Zwembad:
Privé
Overdekte parkeerplaats:
Oui
Parkeerplaats:
Oui

Eigendom in klassieke stijl met imposante entree en grote ruimtes; op een perceel van 2.000 m² staat dit prachtige huis op de voorgrond waar de buitenkant indruk maakt door de goed verzorgde vorm, de mediterrane tuinen, de ruime terrassen en de charmante architectuur.

Het zwembad biedt directe toegang tot de spa met sauna, jacuzzi, thermaal bed en infraroodkamer.

Het interieur met open keuken, woonkamer met grote ramen, kantoor en 3 grote slaapkamers zijn ingericht in volle luxe. De onberispelijke en de prachtige ontwerpen zijn verspreid over alle kamers.

De bouwkwaliteiten zijn uitstekend en de ligging op een strategisch punt van de Urbanisatie El Paradiso, volle privacy en rust zijn kenmerkend voor dit exclusieve huis.

Altea is een van de meest bijzondere dorpen in de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kust en staat bekend als "La Villa Blanca" (de witte villa).

De speciale charme van de oude stad, de steegjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen. Het dorp staat bekend om zijn keuken en zijn grote verscheidenheid aan restaurants, bars en theehuizen, maar vooral het staat bekend om zijn ongelooflijke uitzichten. Het ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 km van Calpe en Benidorm.[IW]

Bekijk woningen in Altea

Zoekcriteria