Terug naar de lijst

Costa Blanca Nord, Spanje

Cumbre del Sol: buitengewone luxe villa met vier slaapkamers

2.480.000 €
Woonruimte:
730M²
Slaapkamer(s):
4
Badkamer(s):
5
Zwembad:
Privé

Deze prachtige woning is gelegen in een bevoorrechte omgeving, in Cumbre del Sol en heeft een prachtig adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

De buitenruimtes worden met de grootste zorg behandeld: ruime terrassen, veranda's, jacuzzi, overloopzwembad met ligbedden, barbecueplek, chill-outruimte zullen de eigenaren verrukken.

Het interieur is niet te overtreffen: een grote woonkamer met grote erkers staat in verbinding met een veranda en mengt het interieur met het exterieur. De hoofdslaapkamer is een ander pluspunt van dit pand: het bevindt zich in een privévleugel van het gebouw en komt volledig uit op een grote kleedkamer, een complete badkamer met ligbad en douche. U zult ook genieten van een prachtig uitzicht over de zee.

Drie andere slaapkamers en vier badkamers, evenals een ondergrondse garage voor twee voertuigen maken de samenstelling van deze villa compleet. Een extra ruimte kan naar uw wensen worden ingericht in de bioscoopzaal, in een extra slaapkamer of in de fitnessruimte. Deze keuze is aan jou!

De keuken is uitgerust met Miele of soortgelijke apparaten en de airconditioning is van het merk Daikin.

Prijs: 2.480.000 euro exclusief kosten

Bekijk woningen in Benissa & Benitachell

Zoekcriteria