Terug naar de lijst

Costa del Sol, Spanje

Moderne, stijlvolle 5 slaapkamer villa op plan met zee en golf zichten in Marbella

1.950.000 €
Woonruimte:
720M²
Terras:
468M²
Slaapkamer(s):
5
Badkamer(s):
5
Zwembad:
Privé

Deze exclusieve residentie bestaande uit 14 5- slaapkamer villas is gelegen in La Aquería, een rustige omgeving met bijna 360 graden panoramisch zicht over golf terreinen, bergachtig landschap en natuurlijk de Mediterraanse kust van Marbella tot Estepona.
Gebouwd in een modern architecturale stijl met een open plan lay-out is dit een zeer ruime woning die baadt in het natuurlijk zonlicht. De kamers en terrassen werden zo gebouwd zodat u ten volle kan genieten van het impresionante uitzicht, waar creatief desing hand in hand gaat met de beste materialen en nieuwste technologieën.
Er is keuze uit 3 hoofdontwerpen en 3 onderverdelingen hierin. Daarnast kan u keuken, badkamers en afwerking verder personaliseren en bijvoorbeeld een spa, cinema, entertainment kamer of fitnesskamer installeren,
Private garages, aangelegde tuinen ,ruime terrassen en ligplaats aan het zwembad maken deze prachtige woning af. Daarenboven heeft u vleorverwarming, airconditioning, zonnepanelen, zoutwater zwembad en tuinen met een automatisch sproeisysteem en een gas open haard.

Prijs vanaf: € 1 950 000 excl kosten

Bekijk woningen in Marbella

Zoekcriteria