De regio's

Costa Cálida

Een paradijselijk stukje Spanje voor uw tweede woning.
  • Meer dan 300 dagen zon per jaar
  • Gemiddelde jaartemperatuur van 18°C
  • Mooie wandelingen!
Ontdek de troeven van de regio

Focus op de regio

De Costa Calida, gelegen in het zuidoostelijke deel van de Spaanse Middellandse-Zeekust, is een regio die wordt begrensd door kilometerslange fijne zandstranden, waarvan sommige gedeelten worden begeleid door duinen en pijnbomen. De meeste dorpen in de omgeving hebben mooie paden voor heerlijke wandelingen.

De havenstad Cartagena heeft vele monumenten, musea en architectonische schatten uit het verleden. De stad is al meer dan 2000 jaar een versterkte haven aan de Middellandse Zee.

Het vrij vlakke terrein van de streek maakt het gemakkelijk om te wandelen, te joggen of te fietsen. Watersporten zijn ook goed verzorgd, met duikscholen die surfen, zeilen en kanoën aanbieden op verschillende locaties in Costa Calida.

Het Regionaal Park van de Salinas de San Pedro del Pinatar, gelegen ten noorden van de Mar Menor, is een beschermd natuurgebied van meer dan 800 hectare waar de fauna en flora floreren. De stranden en het zeewater zijn onberispelijk. Het gebied staat bekend om zijn modderbaden en hun helende werking.

Met zijn ongelooflijk vruchtbare vlaktes produceert de regio veel fruit en groenten die de basisingrediënten vormen van de keuken van Costa Calida. De regio biedt ook een overvloedige variëteit aan zeevruchten uit de Mar Menor en de Middellandse Zee. Om nog maar te zwijgen van het vlees uit de omliggende bergen.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar en een mild mediterraan klimaat is de regio aangenaam om in te wonen met een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C.

De troeven van de regio

De vlaggenschip eigendommen van de regio

Costa Calida

290.900

Voir plus

Costa Calida

168.000

Voir plus

Costa Calida

535.000

Voir plus
Ontdek alle eigendommen
Contacteer ons
Contact ons