De regio's

Costa del Sol

Costa del Sol betekent "Zonnekust" en biedt u het beste van het authentieke Spanje.
  • 312 dagen zon per jaar
  • slechts 2 uur van België
  • Witte zandstranden zo ver het oog reikt!
Ontdek eigendommen in de regio

Focus op de regio

Deze regio is toepasselijk genoemd vanwege zijn mediterrane klimaat. De zon schijnt ongeveer 320 dagen per jaar en er valt zelden regen.

Van Nerja tot Sotogrande, via Málaga en Estepona, biedt de Costa del Sol een breed scala aan aantrekkelijke activiteiten, van waterparken en pretparken tot watersport, dierentuinen en musea. Maar dat niet alleen! De Costa del Sol biedt ook een ruime keuze aan stranden, baaien en kleine jachthavens.

Marbella wordt beschouwd als het Spaanse Saint-Tropez en is het toppunt van Spaanse luxe. U zult verleid worden door de kleine bloemrijke straatjes, de grote pleinen, maar ook door de lange stranden en het beroemde Puerto Banus. Het toeristische belang van de Costa del Sol heeft aanleiding gegeven tot talrijke restaurants, jachthavens en een groot aantal golfbanen, waaraan de streek de bijnaam “Costa del golf” te danken heeft.

De luchthaven van Málaga is een van de modernste van het land en biedt een snelle en gemakkelijke vlucht naar Malaga, wat een onvergetelijk verblijf belooft.

De Costa del Sol, gelegen in Andalusië, is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Sevilla, Granada, Ronda en Cordoba zijn allemaal een bezoek waard. Charmante pittoreske dorpjes, natuurparken zo ver het oog reikt, skipistes in de Sierra Nevada, heuvelachtige landschappen die uitlopen in zee, de Costa del Sol biedt u het beste van het authentieke Spanje.

De troeven van de regio

Vlaggenschip in de regio

Costa del Sol

320.000

Voir plus

Costa del Sol

225.000

Voir plus

Costa del Sol

398.500

Voir plus
Ontdek alle eigendommen
Contacteer ons
Contact ons